Websites

"Functioneel web design"

Spoiled Boys
Webdesign

Site

Professioneel Webdesign

Scoren met een perfect design
Een website moet uiteraard functioneel zijn op basis van de allernieuwste technieken. Maar om bezoekers te trekken moet uw website ook mooi en aantrekkelijk zijn. Het moet de bezoekers uitnodigen om verder te kijken. Duidelijke- en heldere foto's zijn daarbij uitermate belangrijk, net als een heldere indeling waardoor het voor een bezoeker in één oogopslag duidelijk is waar hij naar kijkt. Daarnaast moet het design de juiste sfeer en uitstraling hebben die perfect bij uw organisatie aansluit.

Teamwork voor het perfecte resultaat
Een goede website maak je niet alleen, dat is teamwork. Bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw website werken wij intensief met u samen en werken we gezamenlijk toe naar een perfect resultaat. Onze webdesigners zorgen ervoor dat de uitstraling van uw website de uitstraling van uw bedrijf krijgt en daarbij nauw aansluit bij wat u wilt bereiken met uw website en dat het uw doelgroep aanspreekt. Pas als het ontwerp voor iedereen perfect is gaan we beginnen aan de daadwerkelijke ontwikkeling van uw website.

Call-to-action
Uw website moet helder en duidelijk in elkaar zitten met een gemakkelijke navigatie en een duidelijke opbouw van uw pagina's. Uw website moet logisch zijn ingedeeld en aansluiten bij de verwachting van uw bezoeker waardoor hij of zij zich begrepen voelt. Uw bezoeker moet hierdoor worden aangezet tot actie, bijvoorbeeld contact met u opnemen via een formulier, een offerte aanvragen of, nog beter, direct een bestelling plaatsen. Dit heet call-to-action.

Nesh Media Host in motion DotClick ClearBalance Division Zer Revemotion