Social media marketing

"Pre and aftersales via social media"

Spoiled Boys
Social Media marketing

Get Social

Social media marketing

Social Media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een vooral leuke- en gebruiksvriendelijke manier. Denk hierbij onder andere aan Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+. Steeds vaker vormen deze sociale media de toegangspoort tot een website en in het verlengde hiervan uw bedrijf.

Social Media ook voor uw onderneming?
Doordat wij alle ontwikkelingen op het gebied van social media op de voet volgen zijn wij volledig op de hoogte van alle ins en outs. Wij weten daarom in één oogopslag wat voor u de meest interessante media zijn. Wij zullen u nooit vertellen dat u de sociale platforms moét gebruiken, maar aanraden doen wij het zeker. Het is voor iedere onderneming absoluut een welkome toevoeging. In beginsel richten wij ons op de grootste vier social media van dit moment: Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+.

Twitter
Om te beginnen kunnen wij uw bedrijfspagina volledig naar uw hand zetten en integreren wij de benodigde Twitterbuttons op uw website. U kunt op deze manier uw bezoekers informatie laten delen, maar ook relevante tweets toevoegen aan uw content op uw website. Nieuwsberichten kunnen automatisch als tweet worden doorgestuurd en tweets kunnen automatisch als nieuws op uw website worden getoond.

Facebook
Wilt u ook een eigen Facebook-pagina, dan kunnen wij die ook voor u ontwikkelen en integreren op uw website. Dit kan bijvoorbeeld door het integreren van een Facebook-commentbox en door het plaatsen van social share buttons bij uw nieuwsartikelen.

LinkedIn
Met name voor het vinden van nieuw personeel kan het zakelijk platform LinkedIn een steentje bijdragen. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat bezoekers gestimuleerd worden uw bedrijfsprofiel te volgen via LinkedIn. Of u kunt de LinkedIn profielen van uw medewerkers op een teampagina presenteren. Spoiled Boys kan u hierin uitstekend adviseren en alles voor u ontwikkelen.

Google+
Google heeft met Google+ in korte tijd ook een sterk platform ontwikkeld en het gebruik ervan zal naar verwachting alleen nog maar meer toenemen. Spoiled Boys volgt deze ontwikkelingen op de voet. Met name doordat Google de resultaten van Google+ hoger zal gaan waarderen in hun eigen zoekmachine liggen hier voor u als ondernemer heel veel kansen. Wij adviseren u hier graag verder over.

Social Media: iets voor u?
Wilt u weten of social media ook voor u iets kan betekenen of wilt u meer halen uit uw eigen social media? Neem dan contact op met onze social media experts en laat u adviseren.

Nesh Media Host in motion DotClick ClearBalance Division Zer Revemotion