Mobile Apps

"Gebruikersgemak met maatwerk"

Spoiled Boys
Smartphone applicaties

Mobile

Smartphone applicaties

De smartphone is niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Spoiled Boys ontwikkelt en beheert mobiele applicaties voor de meest gebruikte smartphones. Naast Android en IOS dus ook voor BlackBerry en Windows Phone. Hierin verzorgen wij het gehele traject van concept tot realisatie naar publicatie in de vele App stores.

Concept
Op het gebied van mobile apps zien we momenteel twee groeiende stromingen. Aan de ene kant komen bedrijven met Business gerelateerde vraagstukken, die willen bekijken of een interne app voor versnelling van bepaalde processen kan zorgen. Aan de andere kant vragen merken ons om met hen te kijken naar de mogelijkheden om brand engagement te genereren. Met de bedoeling uiteindelijk direct of indirect daar resultaat mee te behalen in de vorm van een grotere naamsbekendheid, een positieve attitude verandering ten opzichte van het merk, of simpelweg sales groei.

Creatie
Wij denken mee over de totstandkoming van de mobiele applicatie. Denk hierbij aan de integratie van herkenbare uitingen, vernieuwende tools & gadgets en strakke gebruikersinterfaces.

Communicatie
Door middel van online marketing halen wij de beste (verkoop)resultaten.

Nesh Media Host in motion DotClick ClearBalance Division Zer Revemotion