Webshop

"The power of Magento"

Spoiled Boys
E-Commerce

Sales

Converterende webshops

Topprestaties voor elke webshop
Voor elke website is een goede basis van uitermate groot belang en vooral voor uw webshop is dat onmisbaar. Uw webshop moet 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 52 weken per jaar topprestaties leveren. Spoiled Boys maakt dit voor u mogelijk op basis van het webshop-systeem Magento, voorzien van een goedpassend Spoiled Boys jasje uiteraard.

Optimale prestaties
Voor een goede webshop is vindbaarheid en snelheid uitermate belangrijk. Daar draait het allemaal om. Om het allerbeste uit uw webshop te halen, hebben onze developers een aantal essentiéle wijzigingen aan het Magento-systeem doorgevoerd. Hierdoor worden uw producten in uw webshop nog sneller geladen en is uw webshop nog beter vindbaar in de zoekmachines zoals Google. En minstens net zo belangrijk is het feit dat uw klanten hierdoor nog prettiger zullen winkelen.

Administratie, beheer en meer
Uw producten kunt u eenvoudig en snel beheren met het Magento systeem. Met Magento is echter nog veel meer mogelijk. U kunt namelijk heel eenvoudig een koppeling met uw boekhoudprogramma maken, of met uw offline voorraadbeheer, uw logistieke partners en zelfs met een externe partij die uw betalingen regelt. Wij zorgen er uiteraard voor dat dit allemaal uiterst veilig en discreet wordt gedaan.

Blijvende performance door de nieuwste ontwikkelingen
Magento is zogenoemde open source software waaraan dagelijks vele developers over de gehele wereld werken om het systeem nog beter, nog sneller, nog veiliger te maken. Bij Spoiled Boys is de veiligheid en de performance van uw website in uitstekende handen en wij zullen er dan ook voor zorgen dat u altijd als één van de eerste gebruik kunt maken van nieuwe tools.

Eigen beheer, maar niet alleen
Na oplevering krijgt u uw webshop volledig in eigen beheer. Via het content management systeem Magento kunt u heel wijzigingen zelf doorvoeren. Wij staan uiteraard ten allen tijde voor u klaar om u daar waar nodig met raad en daad te helpen.

Heeft u een vraag of een probleem, aarzel dan niet en neem contact op met onze servicedesk. Zij staan u altijd met het grootste plezier te woord.

Nesh Media Host in motion DotClick ClearBalance Division Zer Revemotion