E-mail marketing

"Lage instapkosten, hoog rendement"

Spoiled Boys
E-mail marketing

E-mail

E-mail marketing

Om uw doelgroep één-op-één te bereiken is e-mailmarketing nog steeds een uiterst effectieve manier. Spoiled Boys biedt u een breed scala een efficiënte oplossingen voor een nieuwsbrief campagne met uw eigen uitstraling en geschikt voor uw doelgroep.

E-mail marketing campagne
E-mailmarketing, oftewel het versturen van een nieuwsbrief per e-mail, is een uitstekende aanvulling op uw marketingactiviteiten. U bereikt in één klap en zonder al te veel moeite een hele grote doelgroep. Een goede e-mailcampagne bestaat echter uit meer dan alleen het versturen van een e-mail. Spoiled Boys helpt u graag bij het opzetten van een geschikte maandelijkse- of wekelijkse e-mailcampagne.

Ontwerp
Een goed design is namelijk essentieel voor het slagen van uw campagne. Spoiled Boys ontwikkeld speciaal voor u een nieuwsbrief die een lust voor het oog is, direct aansluit bij uw huisstijl en uw website en daarnaast de ontvanger uitnodigt voor het ondernemen van actie (call-to-action).

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw nieuwsbrief altijd aan de laatste wetgevingen op het gebied van spam voldoet en altijd door iedereen te openen en te lezen is.

Nesh Media Host in motion DotClick ClearBalance Division Zer Revemotion